Kapadokya Forum’da Üniversitemiz Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ‘Metrekareye On Bin Nokta Düştü’ konulu serginin açılışına; Üniversitemiz Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş, Nevşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan Kabalcı, Gülşehir  Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğr. Gör. Dr. Mehtap Aracı, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğr. Gör. Gökhan Keven, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Serginin açılışında konuşan Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş, “Çanakkale bizim tarihimiz açısından çok büyük önem arz eden bir yer.  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinde dörtlüklerine konu olan Çanakkale ve orada canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bugün burada bir kez daha minnet ve şükranlarımızla anıyoruz” dedi.

 

Yapılan açılış konuşmasının ardından katılımcılar, Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ‘Metrekareye On Bin Nokta Düştü’ konulu sergiyi gezerek, sergide yer alan eserler hakkında bilgi aldı.