Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Dr. Şule Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Şube Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri İlyas Pınarlık ve beraberlerindeki sendika üniversite temsilcisi M.Zeki Muharremoğlu kısa bir süre önce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Dr. Şule Aydın'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Ziyarette heyet adına konuşan Mustafa Uğur, "Şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayan, can damarlarından birisinin turizm olduğu bilinciyle hareket edersek, Turizm Fakültesi şehrimiz adına önemli bir misyonu üstlenmektedir. Turizmin her anlamda iyileştirilmesi, stratejiler geliştirilmesi ve bu minvalde bölgeye kalifiye gençlerin kazandırılması anlamında turizmci arkadaşlarımızla da işbirliği içinde çok daha güzel çalışmalara imza atılacağına şüphemiz yok. Sendikamızın üstüne düşen her türlü konuda görev almaya hazırız" şeklinde konuştu.
 
Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ise, "Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki Türk Eğitim-Sen heyetine gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederim. Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın ve rektör yardımcılarımızın desteği, çalışma arkadaşlarımızın da katkısıyla fakültemizde öncelikli olarak öğrencilerimize, sonra da turizme ve turizmciye yönelik güzel çalışmalara imza atmak için çalışacağız. Bu anlamda stratejik planlar hazırlamak önceliğimizdir" dedi.