Nevşehir’in köklü eğitim kurumlarından İdeal Çözüm Anadolu Lisesi, 7-8 Mart 2020 tarihlerinde 8.9.10.11. sınıflar için bursluluk sınavı düzenliyor.
İdeal Çözüm Anadolu Lisesi binasında yapılacak olan bu sınavlar, 7 Mart 2020 Cumartesi günü saat 14:00’te 8.sınıflar ile başlayacak.

8 Mart 2020 Pazar günü saat 10:00’da 9 ve 10.sınıflara,  aynı gün saat 13.00’te 11. sınıflara bursluluk sınavı uygulayacak.

İdeal Çözüm Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çakıcı, sınav hakkında açıklama yaparak öğrencileri sınava davet etti. Nevşehir öğrencilerine üst düzey bir eğitim verebilmek için tecrübeli kadro ile hizmet ettiklerini vurguladı. Okul yöneticilerimiz ve branş öğretmenlerimiz, uzun zamandır sahada çalışan kişiler, müfredatın etkin sunulmasını ve üniversite sınav hazırlığını çok iyi biliyorlar. Bu sayede İdeal Çözüm'ü tercih eden öğrenciler tüm beklentilerinin karşılandığını görecektir. Hüseyin Çakıcı ayrıca : “ 7-8 Mart tarihlerinde geniş kapsamlı bir bursluluk sınavı yapıyoruz. Sınavda ve okulumuzda kontenjanımız sınırlıdır. Bu nedenle hızlı hareket edip sınav günü okula önce gelenler avantaj elde edecektir. Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz, okulumuza sınav günü kimlikleri ile gelebilirler.” diye ekledi.