Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19-20 Ekim tarihinde yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir toplantı öncesinde Atatürk İlkokulu, TOKİ Cumhuriyet Ortaokulu, Hacıbektaş Anadolu Lisesi ve Hacıbektaş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
Okul ziyaretlerinden sonra Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.
Sohbet ortamında geçen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, başarı değerlendirme sınavı sonuçlarının ilçeler bazında kazanım analizlerini ve genel başarı durumlarını ilçe müdürlerimizden dinledi.
Demir, karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine yönelik alınması gerekli tedbirler konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteğin verileceğini belirterek, çocuklarımızın başarılarının artırılması için tüm gücümüzle çalışmamızın gerekli olduğunu söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Demir, “2016-2017 eğitim-öğretim yılında Nevşehir’de Eğitimin kalitesinin artırılması amacıyla ilimizde öğrenim gören bütün öğrencilerin akademik başarılarını artırıcı çalışmalarda bulunmak için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kazanım değerlendirme sınavlarının ikincisi 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde il genelinde yapılacaktır” dedi.