NEVŞEHİR(MHA) İLKSAN(İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı) Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, İlksan üyelerini bilgilendirmek amacıyla Nevşehir'e geldi.

İLKSAN üyesi öğretmenleri bilgilendirmek ve İLKSAN hakkındaki güncel bilgileri paylaşmak için Türkiye'nin çeşitli illerini ziyaret eden Tuncer Yılmaz bu program kapsamında Nevşehir'e de gelerek okul ziyaretlerinde bulundu.

İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz'a eşlik eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir'de görev yapan İLKSAN üyelerini temsilen seçilen üst kurul delegelerinin tamamının Türk Eğitim-Sen üyesi olduğunu belirterek, hem İLKSAN üyesi öğretmenlere hem de ziyaretinden ötürü İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz'a teşekkür etti.

Nevşehir'de gerçekleştirilen üye istişare ziyaretlerinde, İLKSAN Yönetim Kurulunun önümüzdeki döneme ilişkin planlamaları, özellikle üyelik yapısı ve üyelere sağlanabilecek sosyal hakların genişletilmesi hususlarında üyeler bilgilendirilerek, sandığın menkul ve gayrimenkul varlıklarının yönetim süreçleri hakkında detaylı istişarelerde bulunuldu.