Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, kadın sendika üyelerinin indirimli butik alışverişi yapmasını sağlamak amacıyla yaptığı yeni anlaşmayı üyelerine duyurdu.
 
Nevşehir'de faaliyet gösteren firmalarla gözlük alışverişinden, pastaneye, çiçekçiden oto tamirine ve kırtasiyeye kadar bir çok hizmet alanında üyelerine indirimli alışveriş imkanı sunmayı hedefleyen ve bu kapsamda bir çok firma ile sözleşme imzalayarak üyelerine duyuran Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kadın üyelerine şehir merkezinde faaliyet gösteren Seraphim Butik mağazasıyla indirimli alışveriş anlaşması yaptığı müjdesini verdi.
 
Nissara Avm karşısı, Belediye Caddesi'nde kısa bir süre önce faaliyete giren Seraphim Butik ile %10 indirimli alışveriş için sözleşme imzalayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "İlk kez sendikamıza üye kadın öğretmenlerimizin faydalanacağı bir anlaşmayı imzalamanın sevincini yaşıyoruz. Yeni anlaşmamızla kadın üyelerimizin alışveriş bütçelerine bir nebze de olsa katkı sağlamak istedik" dedi.
 
Uğur, Türk Eğitim-Sen üyesi kadın eğitim çalışanlarının iki yıl boyunca Seraphim Butik mağazasından %10 indirimli alışveriş yapacaklarını açıklayarak mağaza sahibi Serap ve Hasan Erdoğan'a teşekkür etti.