Kapadokya MYO Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş hayatına yeni gireceklere, işinde yükselmek isteyenlere, iş değiştirmek isteyenlere, gelişime ayak uydurmak isteyen kişi ve kurumlara yönelik eğitim programları sunacak.

AŞÇILIK EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, büyüklere - küçüklere, yemek yapmayı seven herkese, mutfak becerisini geliştirmeye yönelik eğitimler vermektedir. Yemek yapmayı hobi olarak görenler veya aşçılığı meslek olarak benimseyenler, Yüksekokulumuzun donanımlı eğitim mutfağında, uzman kadrolarımızdan eğitim almaktalar. Eğitimler için tıklayın.

BALONCULUK SEKTÖR EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, sıcak hava balonculuğu sektöründe görev yapan yönetici, pilot ve yer hizmetleri personeline ve bu sektöre girmek isteyenlere yönelik eğitimler düzenlemektedir.

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, bireyleri çok yönlü geliştirmeyi, sosyal hayatta etkin, verimli ve güçlü kılmayı hedefleyen geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır.

MONTESSORI EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ SAĞLIK, SPOR VE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım Eğitim Merkezi işbirliği ile temel ve standart ilkyardım eğitimleri vermektedir.

SİVİL HAVACILIK EĞİTİMLERİ Sivil havacılık sektöründe çalışanların alanlarında lisanslı veya sertifikalı olması ulusal ve uluslararası bir gerekliliktir. Kapadokya SEM, SHT-Eğitim Talimatı, SHT-1E, SHY-147, SHY-66, SHT-OPS1 uyarınca eğitim vermektedir.

TURİZM EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, turizm sektörü çalışanlarına ve bu alanda çalışmak isteyenlere yönelik eğitimler ile, hem işletmelerimizin rekabet piyasasında hizmet kalitesi ile öne çıkabilmesini, hem de çalışanların kariyer hedeflerine ulaşmalarını temin eder.

YABANCI DİL EĞİTİMLERİYABANCI DİL EĞİTİMLERİ Kapadokya SEM, deneyimli ve uzman kadrosu, yüksek standartlı eğitim programları ile, İngilizce öğrenmek isteyenlere kaliteli programlar sunar. Yaşa, hedefe, talebe göre tasarlanan eğitimlere ev ortamında katılmak da mümkündür.