“Türkiye ve Dünyada Volkanlar ve Depremler” konulu “En İyi Senaryo ve Fotoğraf Yarışması” na Nevşehir'i temsilen katılan Cumhuriyet Orta Okulu öğrencisi Yiğit KARAKAYA, kendisine Türkiye 1.liği getiren fotoğrafına Kapadokya’nın gözünden baktı.

Antalya İli Döşemealtı ilçesinde bulunan Yusuf Ziya Özcan Fen Lisesi Müdürlüğünün, Avrupa Birliği Erasmus+ Projesi kapsamında Türkiye geneli resmi/özel tüm ortaokul, lise ve dengi okul öğretmenleri ile öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “Türkiye ve Dünyada Volkanlar ve Depremler” konulu “En İyi Senaryo ve Fotoğraf Yarışması”na katılan Nevşehir Cumhuriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Yiğit KARAKAYA, “Kapadokya’nın gözünden Erciyes Dağı” isimli fotoğrafıyla Türkiye birincisi oldu. Nevşehir Cumhuriyet Orta Okulu Öğrencisi Yiğit KARAKAYA, Yusuf Ziya Özcan Fen Lisesi tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

Cumhuriyet Orta Okulu ​Müdürü Yusuf GÖMBEL yaptığı açıklamasında, Bu başarısı sebebiyle öğrencimizi kutluyor eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum dedi.