Karacaşar’da 23 Nisan Etkinliği

NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesinin geleneksel hale getirdiği ve uzun yıllardan beri her yıl gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını bu sene Gülşehir İlçesine bağlı Karacaşar ilkokulunda gerçekleştirildi. 
Karacaşar İlkokuluna giden Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyesi Tayfur Urgenç’i Okul Müdür Yardımcısı Turan Büyükduru karşılarken, heyet bir süre sohbet ettikten sonra teneffüs zilini çalması ile beraber öğretmenler odasına geçip Okulda görev yapan eğitimcilerle de bir süre sohbet etme imkanı buldu. Okulda görev yapan tüm öğretmenlere tatlı ikramı ile birlikte günün anlamı ile ilgili Karanfil takdim edildi.

Şube başkanı Mustafa Uğur okul yönetimine okulda kullanılmak üzere Okulun Bayrak direğinde dalgalanması için bir adet Türk Bayrağı hediye etti. 
Heyet daha sonra okulda öğrenim gören 300 öğrencinin tek tek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını kutlayarak, Türk Bayrağı, balon ve Çikolata ikramında bulundu.

Okulda öğrenim gören öğrenciler takdim edilen hediyelerden oldukça memnun olurlarken, teşekkür etmeyi de ihmal etmedi ve şube başkanı ile hatıra resmi çektirdi.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, “Tüm Ülke öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bu Bayramı onlara, Türk Milletine hediye eden Baş Öğretmenimiz, Baş Komutan M. Kemal Atatürk'ümüzü ve silah arkadaşlarını  rahmet  ve minnetle anarken, Karacaşar İlkokul ve Ortaokul yöneticilerine ve eğitimcilerine bizleri misafir ettikleri için de teşekkür ederiz” diye konuştu.