Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ilçedeki ailelere ziyarette bulunarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attılar. 

Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 13/05/2019- 21/05/2019 tarihleri arasında proje kapsamında ilçemiz ailelerini ziyarette bulunarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Metal Teknolojisi Alan Şefi Oğuzhan Uzun başkanlığında alan öğrenciler Umuthan Şahin ve Berkant Ünal, bir ailemizin bahçe kapısının ve basketbol potasının kaynak işlerini yapmıştır.

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Hasan Doğan başkanlığında alan öğrenciler Ahmet Rahman Yıldırım, Rafet Can Aydın, Özcan Korkmaz, bir ailemizin elektrik tesisatının bakımı piriz lamba ve anahtarlarının değişimini sağlamıştır. Bilişim Teknolojisi Alan Şefi Muhammet Ali Parlayıcı başkanlığında alan öğrencilerimiz Batuhan Metin ve Volkan Güven, çarşı ve pazarda broşürler dağıtarak halka güvenli internet kullanımı, internet dolandırıcılığı, telefon dolandırıcılığı hakkında bilgi vermiştir. Konakla ve Seyahat Hizmetleri alan şefi Halil Öztürk okulumuz öğrencilerinden Kubilay Doğan ile hijyen eğitimi, Son kullanma tarihi geçmiş ilaçların tespiti ve imha edilmesi vb. konularda çalışmalar yapmıştır.  
Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla hem ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmak ve onların gönüllerini kazanmak hem de gençlerimizle paylaşmak, yardımlaşmak gibi güzel erdemleri kazandırmak bizi mutlu etmiştir.

Haber: Emrah Tufan