Kozaklı ilçemizde, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) girişimleri üzerine Lc Waikiki tarafından gönderilen 60 bin TL değerindeki kıyafet yardımı, ilköğretim okullarında yardıma muhtaç 1000 öğrencimize dağıtıldı.

 Kozaklı'da Bin Öğrenciye Giyecek Yardımı...

Kozaklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) girişimleri üzerine, Lc Waikiki tarafından finanse edilen 60 bin TL değerinde giyim malzemesinin, eğitim kurumlarında öğrenim gören merkez ve köy ilköğretim okullarında yardıma muhtaç öğrencilerimize dağıtıldığını ifade eden Yılmaz, “İlçe kaymakamlığımızın girişimleri ile öğrencilerimize, eğitime destek amaçlı yürütülen çalışmalar neticesinde Lc Waikiki tarafından 60 bin TL değerinde kıyafet yardımı yapıldı. 60 bin TL değerinde yapılan yardımla ilçemizde bulunan 1000 öğrencimize dağıtım yaptık. Yapılan bu anlamlı yardımların, diğer işadamları ve firmalarımıza da örnek olmasını diliyorum. Bu anlamlı yardımlardan dolayı firma yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Daha sonra ilçe Kaymakamımız Erkan Yılmaz ve diğer yetkiler tarafından giyim malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

 

Hediye dağıtım takdim törenine Kozaklı İlçe Kaymakamı Erkan Yılmaz ‘ın yanı sıra Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali AŞKAR ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Özgür GÖZEN ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Bu güzel çalışmalarından dolayı Kozaklı Kaymakamı Sayın 
Erkan Yılmaz ı tebrik ediyoruz.