Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğünce düzenlenecek olan KYK Nevşehir ‘Tematik Kış Kampı’ bugün (23 Ocak Pazartesi günü) başladı. Nevşehir'de Tematik Kış Kampının konusu "Uluslararası İlişkiler" olacak.

KYK Nevşehir, çevre illerden gelecek olan 100’lerce KYK öğrencisini "Uluslararası İlişkiler Kampında" bir araya getiriyor.

KYK Nevşehir İl Müdürü Mehmet Sürücü, “Uluslararası İlişkiler Kampı konulu Tematik Kış Kampımızda alanında uzman akademisyen ve yazarların vereceği seminer ve konferansların yanında, gezi programları ve söyleşilerden oluşan bir program öğrencilerimizi bekliyor. Yoğun bir sınav maratonunun ardından yarıyıl tatilinde çevre illerimizden gelecek olan öğrencilerimizi Uluslararası İlişkiler Kampımız’ ile buluşturup tanışıp kaynaştırmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Konferans Salonunda açılışı yapılan Uluslararası İlişkiler konulu Tematik Kış Kampı 23-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Kamp boyunca öğrencilere Uluslararası İlişkiler konusunda akademik seminerler ile tarihi ve kültürel mekânların keşfedileceği gezi programları düzenlenecek.


Nevşehir KYK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İlimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler temasının işleneceği kamp, 23-27 Ocak'ta Nevşehir'de yapılacak.     

Uluslararası İlişkiler kampı Nevşehir'de açılış konuşmaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Konusunda uzman kişilerin katılımlarında düzenlenen KYK Tematik Kış Kampı
 5 gün sürecek olup Cuma günü Abdurrahman Dilipak'ın katılımı ile sona erecek.