Nevşehir Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, rahmet, bereket ve bağışlama ayı olan Ramazan ayının da müjdeleyicisi Berat Kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

23 Haziran Pazar gününü 24 Haziran Pazartesi gününe bağlayan gece Berat Kandili olması dolayısıyla mesaj yayınlayan Özel Kardelen Koleji yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Mübarek gecelerin dördüncüsü olan Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diledi.

Menekşe,, “Toplumumuzda mukaddes gün ve gecelere büyük önem verilmektedir. Yoksulları gözetme, yardıma muhtaçlara el uzatma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanmaktadır. Bu manevi iklimin hem ülkemizde hem de bölgemizde yaşanan acılara çare olması, sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere şifa olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.