NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Mart ayı içerisinde iki ayrı ilde düzenlenecek olan hizmet içi eğitim programları konusunda ilimiz eğitimcilerini bilgilendirdi.

Yalova ve Erzurum illerinde yapılması planlanan iki ayrı eğitim programı için açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olan; yeni açılan ve Anadolu lisesine dönüşen 2012, 2013, 2014 yıllarında eğitim yönetimi seminerine katılmayan okul müdürlerine yönelik 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında Yalova Hizmet içi Eğitim Enstitüsü’nde “Eğitim Yönetimi Semineri” düzenlenecektir. Programa katılacakların   Bilgilerini en geç 06 Şubat 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected]adresine göndermeleri gerekiyor. Öte yandan   

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olan okullarda görevli 2014 yılında yapılan pansiyon yönetimi seminerine katılmayan pansiyondan sorumlu müdür yardımcılarına yönelik 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde “Pansiyon Yönetimi Semineri” düzenlenecek. Bu programa da katılmak isteyenlerin yine aynı tarihe kadar başvurularını yapmış olmaları gerekiyor” denildi.