Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) Rektör Adayı Belirleme seçimi, 14 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Filiz Kılıç, Prof. Dr. Süleyman Yazar ve Prof. Dr. Oğuz Doğan ile birlikte Nevşehir Üniversitesi Rektörlük seçimlerine üç adayla girmesi bekleniyor.

 

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) Rektör Adayı Belirleme seçimi, 14 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek.

 

NEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, üniversite yemekhanesinde yapılacak seçimin, öğretim üyelerinin en az yarısının salonda hazır bulunması ile başlayacağı, öğretim üyelerinin 14 Ağustos Salı günü saat 10.00'da hazır bulunarak seçmen listesini imzalamaları gerektiği belirtildi.

 

Saat 16.00'da sona erecek olan seçime katılmak isteyen adayların, "Rektör Adayı Bilgi Formunu" ve "Özgeçmiş Formatlarını" seçim tarihinden önce Rektörlüğe ulaştırmaları gerektiği kaydedildi.

Prof. Dr. Filiz Kılıç, Prof. Dr. Süleyman Yazar ve Prof. Dr. Oğuz Doğan ile birlikte Nevşehir Üniversitesi Rektörlük seçimlerine üç adayla girmesi bekleniyor. Tüm adaylara bol şanslar…Adaylarımız içerisinde Nevşehir Üniversitemize en faydalı olacak olan ismin Rektör olmasını diliyor memleketimize hayırlar getirmesini bekliyoruz.