Nevgeder den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği, NEVGEDER 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayınladı.

Dernek başkanı Serhat Uluer, "Çalan ilk zille 2014- 2015 eğitim öğretim yılına başladığımız bu günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan, dişini tırnağına takarak evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarımızın, yurdun dört bir yanında fedakarlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılı sevincini en samimi duygularla kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum" dedi.

            Uluer,  ayrıca her türlü koşulda öğrencilerin gözündeki parıltı kaybolmasın diye çalışan öğretmenlerimize teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti. İyi yetişmiş, bir avuç fedakar insanın varsa galip milletsin. Yoksa mağlupsun! İlkesinden yola çıkarak fedakar bir şekilde çalışan eğitimcilerimizin öğrencilerinin gönüllerinde hayranlık hissi uyandıran karakteriyle yüreğinden pozitif enerji vererek dürüst bir vicdan inşa etmelidir.

Eğitimci, kendisine emanet edilen her bir öğrencinin, istikbalin zirve şahsiyetlerinden biri olabileceği ihtimalini dikkate almalı; dünyayı değiştirebilecek dahilerin, belki de elinin altında olabileceğini unutmamalıdır. dedi.