Nevşehir’de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürürken, Diriliş Meydanı’ndaki nöbette vatandaşları yalnız bırakmayan Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürlüğünce, 1000 kişiye aşure dağıtıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbeti, tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir’de de devam ediyor. Nevşehir Diriliş Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile birlikte Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından Diriliş meydanında nöbet tutan 1000 kişiye aşure dağıtıldı.

Darbe girişiminden bu yana her akşam ellerindeki Türk bayraklarıyla Diriliş Meydanı'na gelen Nevşehirliler, meydanı yalnız bırakmıyor.

Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de demokrasi nöbetinin 20’inci gününde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. İlk günden bu yana ilçedeki demokrasi nöbetine katılarak destek veren Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, darbe girişiminde şehit olan demokrasi şehitleri için vatandaşlara aşure dağıttı. Etkinlik, şehitler için yapılan dualarla sürdürüldü.