Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 2016 yılında da yetkili sendika oldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin kurulduğu tarihten itibaren yetkili sendika olan Türk Eğitim-Sen, bu yıl da geleneğin bozulmasına izin vermeyerek bir kez daha "yetkili sendika" ünvanını elde etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlük Binası'nda Rektör Yardımcısı, daire başkanları ve sendika temsilcileri ile birlikte Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi adına masaya oturan üniversite temsilcisi M.Zeki Muharremoğlu yetkili sendika olarak bir kez daha tutanağa imza attı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde imzalanan yetki mutabakatı sonrasında bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur;"Türk Eğitim-Sen'in bu yıl da üniversitemizde yetkili sendika olmasını sağlayan başta üniversite temsilcimiz M.Zeki Muharremoğlu'na, tüm akademik ve idari personellerimize teşekkür ederim. Kimi kesimler tarafından sürekli eleştiri okları ile yıpratılmak istenen üniversitemize bugüne kadar her anlamda destek veren Türk Eğitim-Sen'i yalnız bırakmayan, destekleyen, üye sayısının diğer sendikalara nazaran artmasına vesile olan ve samimiyetle bizlere kapılarını açan herkese teşekkür etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu başarı yürekli, ilkeli, kararlı ve onurlu insanların başarısıdır" şeklinde konuştu.