Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Cami ve Namazla Arınma’ konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Üniversitemiz Prof. Dr. Filiz Kılıç yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi Beyaz Salonda düzenlenen panele; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Sekreter Sibel Akbaş, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar  Durmuş, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Üniversitemiz Genel Koordinatörü Doç. Dr. Tuncay Bülbül,  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,  Nevşehir İmam Hatip Lisesi yöneticileri ve öğrencileri, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran’ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından gerçekleştirilen panelde; İl Müftüsü Yakup Öztürk ‘Cami ve Namazla Arınma’, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş ‘Namaz ve Ahlak İlişkisi’, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sefa Bardakcı ise ‘Namazı Emretme, Aile ve Model’ konularında katılımcıları bilgilendirdi.