İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri Nevşehir Şehitliği içerisinde bulunan Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Ramazan Çiftçi ile görüştüler.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Maarif Müfettişleri Başkanı Talip KABAN ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Ramazan BIYIKLIOĞLU, Mustafa ECE, Yaşar AYDOĞAN ve Mehmet KIRATLI, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımızın adına Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliğini ziyaret etti. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen 241 şehidin anısını yaşatmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Parkı içerisinde yapılan 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliğini ziyaret ederek, dua ettiler. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri böyle bir eserin kısa sürede şehre kazandırılmasından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver´e teşekkür ettiler.
Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "darbe sürecinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin her gün il milli eğitim müdürlüğü binasında toplanarak Diriliş Meydanı´na geldikleri ve FETÖ terör örgütüne karşı büyük bir direniş gösterdikleri için kendilerine teşekkürlerini ileterek İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir bir gün buradan giderse FETÖ ve terör örgütleriyle mücadele eden bir İl Milli Eğitim Müdürü olarak sizi asla unutmayacağız" dedi. Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ´de "15 Temmuz sürecinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve personelinin gösterdikleri hassasiyet vatan sevgisinin bir sonucudur. Bu vatan için şehit olan kahramanlarımızın isimlerini okullarımızda yaşatarak onları hiç bir zaman unutmayacağımızı ve onların emaneti olan ailelerine sahip çıkacağımızdan herkesin emin olmasını isterim" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü ve yöneticileri, Kur´an tilavetinden sonra Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ve üyelerine teşekkür ederek şehitlikten ayrıldılar.