Nevşehir Montessori Akademi'si nin Açılışı Düzenlenen Geniş Katılımlı Ziyaretçi Kadrosuyla Gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Liberum Montessori Akademia Kurucularından Öğrt. Gör Arzu Aydoğan, Şimşek Bims Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Şimşek, AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı ve Şimşek Bims Otomotiv Nakliye Inş.tic.ltd.şti'de Yönetim Temsilcisi Edip Avşar, GÖRBİR Derneği Başkanı Erol Mutlu, GÖRBİR Derneği Başkan vekili Hafız Mahmut Kemikkıran, Nar eski Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü, Özaltın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın, çok sayıda iş adamı, öğrenci velileri ve misafir katıldı.


FİB Haber. Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumlarıyla konuşmalarını yapmak için kürsüye davet edilen, Nevşehir’in tanınmış işadamlarından Şimşek Bims Yönetim Kurulu adına Selçuk Şimşek, yaptığı açış konuşmasında Protokol ve davetlileri selamlayarak katılımları için tüm misafirlere teşekkür etti. Selçuk Şimşek konuşmasında; "Şimşek Markası ve kuruluşu olarak bu yatırımımızla eğitime destek veriyor olmanın büyük onurunu yaşıyoruz. Nevşehir Montessori Akademisi ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bir kez daha bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm değerli protokolümüze ve kıymetli misafirlerimize bizleri onurlandırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum " dedi. ​

10 derslikten oluşan ve 100- 120 öğrenciye kadar okul öncesi eğitim imkanı sunacak olan okulun açılış töreninde konuşan Nevşehir Montessori Akademisi'nin Kurucu Müdüresi Fatma Şimşek, eğitimin öncelikli konuları arasında ilk sırada olduğunu belirtti.

Kendisi Okul öncesi Öğretmeni olan Kurucu Fatma Şimşek, okullarını Montessori Eğitim Sistemine uygun olarak hazırladıklarını ve Montessori Eğitmenlerinden oluşan öğretmenleriyle bütün müfredatı Montessori Eğitimine göre işleyeceklerini açıkladı. “Yapılan araştırmalar sonucu en etkili eğitim yöntemi olarak tespit edilen Montessori Eğitiminde çocuklara tamamen bilimsel gerçeklerle ve somut materyallerle sunduğumuz eğitimin sonuçları geleneksel okul öncesi eğitim sonuçlarına göre oldukça üst düzeydir. Montessori okullarında yetişen çocuklar kendine güvenen, kendi kendine yetebilen, kendini rahatça ifade edebilen, sorgulayan, araştıran, bilgiye ulaşan bireylerdir.” Diyen Fatma Şimşek konuşmalarına “Okulumuzda Montessori sınıflarımızın yanında İngilizce, Drama, Dans, Deney, Sanat, Mutfak, Spor, Botanik vb. sınıfları da mevcut ve çocuklar gün içinde ders müfredatlarına uygun olarak okulun tüm alanlarını Montessori Eğitim Felsefesi çizgisinde kullanabilecekler.” Diyerek devam etti.


Okulun açılış töreninde konuşan, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz de; Bugün burada Özel Şimşek Gündüz Bakımevi ve Montessori Akademi açılışını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 2023 ve 2071 hedeflerine odaklanan Yeni Türkiye nin kutlu yürüyüşünde yarınımız çocuklarımıza dolayısıyla biz velilere çok büyük iş düşüyor. Yeni ve Güçlü Türkiye Sağlıklı ve başarılı nesillerle ancak sağlanacaktır. Bunun için eğitim çok önemli. Unutulmamalıdır ki  En güzel yatırım insana Eğitime yapılan yatırımdır. Ben bu manada bu eğitim kurumlarımızı çok önemsiyorum. İnşallah yeni açılan Özel Şimşek Gündüz Bakımevi ve Montessori Akademi okulumuz  pırıl pırıl yavrularımız okul öncesinde daha bilgili donanımlı kültürlü bir şekilde yetişmesine büyük katkıda bulunacaktır. Açılışını yapmış olduğumuz Bu kurumun Değerli yatırımcımıza, okul idarecesi, eğitmenlerine , çocuklarımıza ve Nevşehir' imize hayırlı olmasını diliyorum dedi. 

Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Okunan duaların ardından açılış kurdelesini AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Liberum Montessori Akademia Kurucularından Öğrt. Gör Arzu Aydoğan, Şimşek Bims Yönetim Kurulu adına Selçuk Şimşek, AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı ve Şimşek Bims Otomotiv Nakliye Inş.tic.ltd.şti'de Yönetim Temsilcisi Edip Avşar ile diğer katılımcılar ve İş Yeri Sahibi Nevşehir Montessori Akademisi'nin Kurucu Müdüresi Fatma Şimşek birlikte kestiler.

Öğrenci Kayıtları Başladı...!

3-6 yaş grubu için tam gün eğitim veren kurumda kayıtlar başladı. Eğitim gören çocuklarımıza uzman diyatisyen Nazmiye Ceran tarafından hazırlanan aylık özel listeler doğrultusunda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi çayı verilmektedir.


Daha Detaylı bilgi için okulumuzU ziyaretlerinizi bekliyoruz.

Nevşehir Montessori Akademisi 
Adres:
Güzelyurt Mahallesi Karanfil Sokak No:13 Nevşehir/Merkez
0384 213 99 77 VEYA 0 530 468 26 46 


2016-2017 Eğitim Öğretim yılında hizmete girecek olan Şimşek Gündüz Bakım Evi Nevşehir Montessori Akademisi Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Unutmayın Her montessori montessori değildir! Bu işi uzmanından dinleyin ve uzman ellere geleceğimizi emanet edin.