Nevşehir Özel Safa Kelebek Anaokulu Okula, Hayata, Geleceğe Hazırlar.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ
Erken çocukluk dönemindeki çocukların gelişim özellikleri doğrultusunda, hazırlanmış çevrede deneyim sahibi olup hayatının her anında hatırlayacağı izler edinmeleri desteklenmektedir.
Gelişim alanlarının hızlı olduğu bu dönemde Okul Öncesi Eğitim içerisinde; mantıksal bakış açısı ve problem çözme becerisi kazandırabilmek için Fen-Matematik Etkinlikleri, kelime dağarcığını artırıp kavramsal ifadelerle birlikte ilkokula hazırlığı sağlayabilmek için Türkçe-Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinlikleri, Montaigne'nin söylediği gibi çocukların en önemli uğraşı olan oyunu hiçbir zaman eksik etmeden tamamen hayal dünyası temel alınmış Hareket-Drama Etkinlikleriyle belirli özerklikleri edinip kendini geliştirmektedir. Bu doğrultuda çocukları sürekli keşfe ve sorgulamaya yönelten anlayışımızla güncel eğitim alkışlarını baz alarak Okul Öncesi Eğitimi alanında Nevşehir'de yer edinmeye devam edeceğimizi biliyoruz.
 
 

DEĞERLER EĞİTİMİ
50 yıl sonrasını hayal edebiliyor musunuz? Biz hayal etmenin ötesinde 50 yıl sonrasının inşa ediyoruz. Çoğunun yıllar sonrasına dair umutları karanlıkken Safa Kelebek Anaokulu'nda biz gelecek yönetimi yapıyoruz.
İnsana, topluma, ahlaka, ilme ve bilime verilen değer yarınlara yapılan en büyük yatırımdır. Değerlerimiz geleceğimizdir.