Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda Nevşehir İl Milli Eğitim Komisyonu Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında her okul/kurum/yerleşim yeri kademesinden birer öğretmenin katılımları ile toplandı.

Komisyon toplantısına, Nevşehir İl Öğrenci Meclisi başkanı Ahmet Demir'de İl milli Eğitim komite üyesi olarak katıldı. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in de katıldığı toplantıda gençlerimizin büyük tehlikelerinden olan madde bağımlılığı hakkında çözüm önerileri sundu. 

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcısı ve Nevşehir İl Öğrenci Meclisi başkanı Ahmet Demir, öğrencilerimizin spora yönlendirilmesi konusunda çalışmalar yapılmasını ve Türkiye Öğrenci Meclisi olarak Nevşehir’de başta sigara olmak üzere bağımlılık yapan maddelerin kullanımı ile mücadele konusunda ilimizde bir çalıştay yapmak için Milli Eğitim Müdürlüğünden destek beklediklerini belirtti.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'de; ilimizin iklim yapısının soğuk olması nedeniyle spor salonlarının ilimizin önemli bir ihtiyacı olduğunu, 2 adet spor salonunun 2018-2019 yılında hizmete gireceğini ve yeni spor salonlarının ilimize kazandırılması için çalışmaların yapılacağını, bu konuda gerekli desteğin verileceğini belirtti. 

Nevşehir İl Öğrenci Meclisi Başkanı Ahmet Demir herkes tarafından yine takdir topladı.