Nevşehirli hayırseverlerin destekleriyle hızla büyümeye devam eden Nevşehir Üniversitesi, kampüsüyle birlikte yeni bir yüksekokula daha kavuşuyor.Nevşehir’in Derinkuyu İlçesine bağlı Suvermez Beldesine yüksekokul binası ve kampüs yapım işini üstlenen Nevşehirli hayırsever işadamı Hamza Ertaş ile protokol imzalandı.

 

Derinkuyu İlçesi Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir, Nevşehir Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı A. Bahadır Ceylan’ın  hazır bulunduğu bağış protokolünü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve hayırsever işadamı Hamza Ertaş birlikte imzaladı.

 

Üniversitemiz Rektörlük makamında imzalanan protokol gereği Nevşehirli hayırsever Hamza Ertaş, Nevşehir’in Derinkuyu İlçesine bağlı Suvermez beldesinde arazisini de kendisinin bağışladığı 36.684 m2 alan üzerine yüksekokul binası ve kampüs yapım işini üstlendi. 

 

2007 yılında kurulan Nevşehir Üniversitesinin fiziki yapılanmada hızlı bir gelişim içerisinde olmasında hayırseverlerin büyük desteklerinin olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Suvermez Beldesine yüksekokul binası ve kampüs yapımını üstlenen işadamı Hamza Ertaş’a şahsı ve Nevşehir Üniversitesi adına teşekkür etti.

 

Bu girişimine vesile olan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür eden hayırsever işadamı Hamza Ertaş ise, Nevşehir ve Nevşehir Üniversitesinin büyüyüp gelişmesine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Hayırseverimiz Hamza Ertaş a,Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir e Nevşehir Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Filiz Kılıç a sonsuz teşekkürler.