NÜKÇAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Kekillioğlu, Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Özcan, görevli ve gönüllü öğrencilerden oluşan heyet, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret ederek kendisine çiçek takdim etti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan ziyaretçiler, ayrıca kadınlara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda vermiş olduğu desteklerden dolayı da kendisine teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ziyaretçilerin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitemizde gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek olduklarını, daha önce olduğu gibi bundan sonra da kadın çalışmalarıyla ilgili  faaliyetlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

Nevşehir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NÜKÇAM)’da görevli öğretim üyeleri ve öğrenciler daha sonra, Üniversitemizin akademik ve idari personelini çalışma ofislerinde ziyaret ederek  ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar,  günün anısına kokart ve çiçek takdim ettiler.