2012-2013 Eğitim-Öğretim yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde, final sınavlarına hazırlanan Üniversitemiz öğrencileri başta olmak üzere, öğretim elemanları, bürokratlar ve Nevşehir halkı, Üniversitemizin '6. Kuruluş Yıldönümü ile Kültür, Sanat ve Gençlik Şenliği Programı' çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi.

Üniversitemize ait fakülte, yüksek okul ve meslek yüksekokullarının açtığı tanıtım stantlarının yanı sıra dönerci, kebapçı, gözlemeci, mısırcı, çaycı gibi esnafların açtığı stantlar yan yana renkli görüntüler oluşturdu.

Üniversitemiz ana yerleşkede düzenlenen etkinliklerde; Halil Solak, Ali Şimşek, Osman-Gülay Karataş ve Segah Müzik Grubu, Dj. Süleyman Zeybek, Arzu Akdaş, Fatih Alkaya, Haarlem Müzik ve Grup Sırküpü sahne aldı.

Sanatçılar, birbirinden güzel parçaları ve muhteşem performansları ile öğrencilere ve sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı

Final sınavı öncesi moral depolayan öğrenciler, etkinliklerin kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.