Nevşehir’de görevine başladığı ilk günlerden itibaren eğitim camiasında istişare ağırlıklı bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kendisinin de güçlüklerle eğitim hayıtını sürdürdüğüne dikkat çekerken okul yöneticilerinin ve öğretmenlerinin öğrencilerini iyi tanıması gerektiğinin altını çizdi.
Geçtiğimiz günlerde bir heyetin kendisini ziyareti esnasında bu yönde değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Demir, 11 çocuklu bir ailenin çocuğu olduğunu ve eğitim hayatında türlü güçlükler çekerek bugünlere geldiğini ifade etti.
Görev yaptığı bir dönemde bir öğrencinin bayıldığını ve hastane yapılan tetkikler sonucunda öğrencinin açlıktan, sabah kahvaltısı yapmadan okula gelmesinden dolayı bayıldığının tespit edildiğini kaydeden Demir, bu olayın kendisini ciddi oranda üzdüğünü belirtti.
Okullarda okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin öğrencileri ve ailelerini iyi tanıması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Demir, okul aile ilişkilerinin güçlendirilmesinin bu aşamada büyük önem taşıdığına da değindi.