Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Çalıştırılacak 525 İşçi ve 117 Güvenlik Görevlisinin (TYP) Kura Çekimi Yapıldı.

Nevşehir İŞKUR tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için kuralar, FİB Haber Merkezi canlı yayınıyla Valilik toplantı salonunda saat:10.00 itibari ile çekildi.

Nevşehir İl Geneli okullarımızın bakım , onarım ve temizlik işlerinde toplum yararına programı kapsamında (TYP) çalışmak üzere 2 Bin 191 kişi başvurmuştur. İlimize verilen kontenjan 525 kişidir. 

Yine Nevşehir İl Geneli okullarımızın ve öğrencilerimizin güvenliğinin sağlanması için toplum yararına programı kapsamında (TYP) çalışmak üzere 233 kişi başvurmuştur. İlimize verilen kontenjan 117 kişidir.

İlimize verilen kontenjan 525 kişidir. Noter ve Valiliğimizce kurulan komisyon huzurunda Valilik toplantı salonunda 17.09.2020 perşembe günü saat 10:00 yapılan çekiliş ile ilçelerimizde çalışacak işçiler ve güvenlik görevlileri belirlenmiştir.

Kura çekimleri www.fibhaber.com sitemiz Facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı... TIKLA VE İZLE

Kura çekilişi sonucunda okullarımızda çalışmaya hak kazananların listesi 18 Eylül 2020 Cuma günü www.fibhaber.com adresinde yayınlanacaktır.

19 Eylül 2020 Cumartesi günü de okullarımızda çalışmaya hak kazananlar göreve başlayacaktır.

Kurada seçilen isimlerin tam listesi wwww.fibhaber.com adresinden yayınlanacaktır. Bizi takip etmeye devam edin... 

Nevşehir'de, Toplum Yararına Çalışma Program kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 642 işçinin kura çekim sonuçları açıklandı. İşte Kura Çekiminde Adı Çıkanlar; Aşağıdaki linki tıklayınız...

     İsim Listesi: 

TEMİZLİK SONUÇLARI:

Nevşehir il merkezi ve ilçelerde, Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda 21 Eylül 2020-18 Haziran 2021 tarihleri arasında güvenlik ve temizlik işlerinde istihdam edilmek üzere 117 özel güvenlik ve 525 temizlik görevlisi personel alımı için noter huzurunda kura çekilişi Valilik Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da yerel basın mensuplarının huzurunda yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında; kura çekilişi fiziksel mesafe kuralına uyularak yapıldı.

Kura çekilişi sonucunda okullarımızda çalışmaya hak kazananların listesi aşağıda yayınlamış olup göreve başlama işlemleri ile ilgili evraklar açıklanmıştır.

 Kura çekilişi sonucunda ismi çıkan personeller aşağıdaki belgeleri hazırlayarak çalışacakları okullara 19/09/2020 Cumartesi günü başvuracaklardır.(Okul / Kurum Müdürlüklerine bilgilendirme yapılmıştır.)

                  Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur. 

                                                                                                          Murat DEMİR 
                                                                                                     Milli Eğitim Müdürü