Nevşehir'de Özel AYATA Kişisel Gelişim Kursu Düzenlenen Muhteşem Organizasyon İle Açıldı.

Düzenlenen açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK ile çok sayıda davetli topluluğu da katılım sağladı.

Açılış Konuşmasını Özel AYATA Kişisel Gelişim Kursu Müdüresi Burcu Yeşildağlar yaptı. Sonrası sırasıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek'in yapmış olduğu konuşması ve Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini
 Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Kurumun Kurucu Müdüresi Burcu Yeşildağlar ve İşletme Sahibi Mehmet Ayata birlikte gerçekleştirdiler.

Açılış töreni sonrası Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Prof. Dr. Erdoğan Çiçek birlikte Özel AYATA Kişisel Gelişim Kursu merkezini gezdiler. Proğram sonunda davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

DİL KURSU ÖZLEMİ BİTTİ
%100 eğitim garantisi veren Özel AYATA Kişisel Gelişim Kursu yabancı  dil eğitim merkezi bünyesinde oluşturulan Yabancı Dil Kurumunda vip sınıflarıyla farklı konseptle sınavlara yönelik öğrenci gruplarıyla, her seviyede çeviri, özel amaçlı ve Mesleki İngilizce sınıfları oluşturarak dil eğitimleriyle  hizmet vermeye başladı.

FİB Haber Merkezi olarak Özel AYATA Kişisel Gelişim Kursu ​Merkezinin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.