Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir'de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, tarafından Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde, gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Programda üniversitenin akademik ve idari yapılanması ile fiziki altyapısı hakkında genel bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Bağlı, “Üniversitenin ve Nevşehir'in gelişmesinin birbiriyle bağlantılı olduğunu ve kalkınma için üniversite ve şehrin bütünleşmesi ve birlikte çaba göstermesi gerektiğini, üniversite olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olduğumuzun farkındayız” ifadesini kullandı.

Mevcut fakülte ve programlar hakkında bilgi veren Rektör Bağlı; “fiziki açıdan gelişimini önemli ölçüde tamamlayan üniversitenin, en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır düşüncesinden hareketle akademik yapısını ehliyet ve liyakat esasına göre yeniden yapılandırarak, eğitimde kaliteyi arttırmak en önemli hedefimiz olacaktır” dedi. 

Rektör Bağlı, üniversitenin gelişimi için ekibiyle birlikte her türlü çabayı göstermeye devam ettiklerini ve Nevşehir'lilerden de destek beklediğini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Program kahvaltıya katılan basın mensuplarının, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya yönelttiği soruların cevaplandırılmasının ardından sonra erdi

Toplantıya FİB Haber.Com adına Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal da katıldı.