Nevşehir Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen International Conference on Environmental Science and Technology (ICOEST’2013 – Cappadocia) isimli uluslar arası kongre destekçilerinden olan Su Vakfı, Üniversitemiz merkez kütüphanesine 200 adet kitap bağışında bulundu.

 

Su Vakfı’nın bağışladığı kitaplar Yrd. Doç.  Dr.  Serkan Şahinkaya, Yrd. Doç. Dr. Seval Aras ve Yrd. Doç. Dr. Erkan Kalıpcı tarafından Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı görevlilerine teslim edildi.

 

Çevre Bilimleri ve Çevre Teknolojileri, İklim Değişikliği, Hidromekanik, Temiz Enerji, Baraj Planlama ve Tasarımı, Sulama ve Kanalizasyon, Su Bilimi, Temel İşlemler ve Temel Prosesler, Biyoteknoloji ve Mühendislik ile ilgili konuları içeren kitaplar; Üniversitemiz kütüphanesinde öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve halkımızın kullanımına sunuldu.

 

Kitapları teslim alan Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı görevlileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç adına; Yrd. Doç. Dr. Serkan Şahinkaya, Yrd. Doç. Dr. Seval Aras ve Yrd. Doç. Dr. Erkan Kalıpcı’ya Üniversitemiz Merkez Kütüphanesine sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti.