Türkiye Turnesine çıkan Tarçın ve arkadaşları, Nevşehir’de Özel Nevşehir Lara İlkokulu anasınıfı 1, 2 ve 3. sınıflarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Kapadokya Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatroda öğrenciler doyasıya eğlendi. Yüzlerce öğrencinin yanı sıra anne ve babalar da Tarçın ve arkadaşlarını takip etti. Tiyatro oyununda Tarçın ve arkadaşları çocuklara iyi ve doğru davranışları gösterdiler.

Tarçın ve arkadaşları çocukları iyi ve doğru davranışlara yönlendirmenin yanı sıra paylaşma, yardımlaşma gibi kavramları da öğretmeyi hedefliyor. Bunu da çocukları eğlendirerek yapıyor.

Tarçın ve arkadaşlarının tamamen gerçek hayata uyarlanabilecek karakterler olmaları ve gerçek hayatta görülebilecek davranış kalıplarını, alışkanlıkları ve iletişim şekillerini sergilemelerinden oldukça ilgiyle izlendi.

Tarçın ve arkadaşlarının öğrencilere mutlu bir gün yaşattığını açıklayan Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü “Çocuklarımıza çok yönlü bir eğitim vermek istiyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizi sosyal yönden geliştiren her türlü faaliyeti takip ediyoruz. Onları hem bilgili hem de güler yüzlü görmek bizleri mutlu ediyor .” dedi.