TEOG sınavlarındaki muhteşem başarısı ile Nevşehir’imizin gururu olan Hüseyin Kağan ÖZDEMİR Türkiye’nin en iyi liselerine gidebilecek puanı elde etti. 2016 yılındaki TEOG1 ve TEOG2 sınavlarının her ikisinde de 120 sorunun 120 sinide doğru cevaplayan ÖZDEMİR 500 tam puan aldı.

ÖZDEMİR bu büyük başarısı ile birlikte Lise tercihini, Nevşehir’in eğitimdeki 22 yıllık en büyük tecrübesi ve ilk özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları olarak yaptı.

Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadrosuyla birlikte eğitimdeki öncülüğüyle de sürekli adından söz ettiren Kardelen Eğitim Kurumları Türkiye Birincilerinin tercihi olmasıyla dikkat çekiyor.

Hüseyin Kağan ÖZDEMİR ile birlikte TEOG1 sınavı Nevşehir ve Türkiye Birincisi, Beyza Ceren ÖZÇELİK, Yaren YERDELEN ve yine TEOG2 sınavı Nevşehir ve Türkiye Birincisi Zeynep BÜYÜKATA de Lise tercihlerini Kardelen Eğitim Kurumları olarak yaptı.

Peki Nevşehir’in en başarılı öğrencilerinin tercihlerini Kardelen Eğitim Kurumlarından yana kullanmalarının sebebi Ne ?

Eğitim öğretimde köklü bir geçmişe sahip olan Kardelen Koleji aynı zamanda alanında uzman, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuna da sahip. Özel Kardelen Koleji’nin, özellikle son yıllarda LYS ve TEOG sınavlarındaki başarıları, tercihlerdeki yoğun ilginin nedenleri arasında yer alıyor. Bunların yanında eğitim öğretime verdiği önem kadar öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönlerinin gelişimine de önem veren Kardelen Eğitim Kurumları futbol, basketbol, jimnastik, satranç ve resim gibi birçok sanatsal ve sporsal faaliyetlerde de Nevşehir ve Türkiye dereceleri elde etmeyi başarıyor. Fiziki anlamda da sürekli kendisini yenileyen ve modernleşen Kardelen Eğitim Kurumları sahip olduğu bu özellikleri ile Türkiye Birincilerinin, Nevşehirli velilerin ve öğrencilerin eğitimdeki tercihi oluyor.