Tiamo eğitim merkezinde akıl yürütme,işlem,strateji,mekanik,zeka,matematik ve dikkat oyunları eğitmini alan öğretmenlere belgeleri  Tiamo eğitim merkezi müdürü İsmail ışık ve milli eğitim arge sorumlusu Ali Gözübek tarafından takdim edildi.

Tiamo eğitim merkezi eğitmenlerinden Engin YAĞMUR konu ile ilgili şu açıklamalarda bulunda:

Öğretmenlerimizden Okullarında projenin uygulanışı hakkında bilgileri alında.Tüm öğretmenlerimiz okullarında üst düzey bir fayda ve öğrenciler den üst düzey olumlu tepki aldıklarını ifade ettiler.Projenin dahice bir proje olduğunu ve her okulda mutlaka  uygulanması gerektiği vurgulandı .Bu projle çocuklar dikkat ,odaklanma,özgüven ,zeka gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda da sosyalleştikleri görüldü.Hem eğlence,hem öğrenme ve zamana değerin katıldığı bir proje olmuştur

Biz tiamo olarak eğitim merkezimizde zeka oyunları  sertifikalı eğitim proğramıyla zeka oyunları öğretmeni yetiştirmeye devam ediyoruz.Aynı zamanda zeka oyunları temini de  sağlamaktayız.

Zeka oyunları konusunda  öğretmen eğitme, zeka oyunları materyal temini ve zeka oyunları şenliğimizle kurumsal çalışmalarda yapmaktayız.Tiamo eğitimleri arasında sadece zeka oyuları yok.

Eğimlerimiz1:Dikkat zeka çalışmaları,zeka matematik oyunları ve 25 farklı bilimsel çalışmayı 4 kişilik atölyelerde uygularak çocukların dikkat,odaklanma,özgüven ve beyin kapasitelerini maksimum seviyeye çıkarıyoruz.Sınav,ders başarılarında artış.

Eğitimlerimiz2:Anlayarak hızlı okuma:İlkokul,ortaokul,lise,üniversite ve yetişkin yaş guruplarına özel…Okuma,anlama  ve dikkat hızını en az iki kat artırıyoruz…

Özel ders,sanatsal eğimlerimiz ve daha fazlası için eğitim merkezimize bekliyoruz.

Kayıtlarımız devam ediyor(sahil iş hanı kat:1)

0384 214 00 10