Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir'de görev yapan tüm üyelerine sms çekerek toplu sözleşme görüşmelerindeki çözülmesini istedikleri problemleri sordu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin hazırlayacağı toplu sözleşmede çözülmesi gereken konularla ilgili rapora ışık tutması açısından tüm eğitimcilerden görüş ve öneri isteyen sendika, eğitimcilerin çözülmesini istediği tüm problemleri WhatsApp aracılığıyla 0553 809 50 50 numaralı sendikanın kurumsal hattına yazmalarını istedi.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Tek bir eğitimci üyemizin görev yaparken yaşadığı sorunları atlamamak açısından tüm üyelerimize mesaj çekerek yaşadıkları ve çözüme kavuşmasını istedikleri konuları bize kurumsal whaptsapp hattımız aracılığıyla bildirmelerini istedik. Bu anlamda üyelerimizden gelecek konuları sendika bünyemizde oluşturduğumuz komisyonda yer alan arkadaşlar değerlendirerek sendikamızın genel merkeze göndereceği rapora ekleyecekler" dedi.
 
Mustafa Uğur, açıklamasının sonunda ise toplu sözleşmede eğitim çalışanlarını yalnızca Türk Eğitim-Sen'in temsil ettiğini ve sorunları çözüme kavuşturan tek sendikanın Türk Eğitim-Sen olduğunu ifade eden diğer sendika üyesi eğitimcilerden de konuyla ilgili whatsapptan mesaj beklediklerini belirtti.