NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi Müdürlüğü uygulama birimlerinde görevlendirilmek üzere kadrosuz ek görevi karşılığı usta öğretici alınacak.

İlgilenenlerin 02 Ekim 2015 cuma günü saat 17.00’ye kadar Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi.

Usta Öğreticilerde; Türk Vatandaşı olmak, 18 yaşından küçük olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolaylı hapis cezasından hükümlü bulunmamak.), Eylemli askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak şartları aranacak.

Söz konusu başvuruların ardından görevlendirilmesine karar verilenler; Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı  - Kat Hizmetleri Dalı (Erkek/Bayan)1 kişi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı  - Ön büro Hizmetleri Dalı (Erkek/Bayan) 1 kişi, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı- Mutfak hizmetleri Dalı (Erkek/Bayan) 1 kişi olarak görevlendirilecekler.

Başvuruların alınmasının ardından 05 Ekim 2015 günü önce yazılı sınav ve sonrasında ise uygulamalı sınav yapılacak.