NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, üyelerine başta eğitim olmak üzere önem arz eden birçok konuda SMS atarak bilgilendirmeyi amaçlayan toplu SMS hizmetini yıllardır devam ettiriyor.


Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin SMS bilgilendirme hizmetinden yararlanmak isteyen üyelerin ve cep telefonu numarası değişiklik gösteren üyelerimizin de taleplerini değerlendirerek artık çift yönlü bir bilgi akışı olması için düğmeye basıldı.

Bu amaçla, karşılıklı SMS atmayı devreye sokan yeni sistem ile, üyeler hem değişen telefon numaralarının SMS sistemine girmesini sağlayacak hem de şubemize iletmek istediği bir konuyu anında SMS olarak şubeye iletecek.

Bunun için üyelerin tek yapması gereken cep telefonlarından 0384 606 01 01 numarasına SMS göndermek. SMS sisteminde kaydı bulunmayan üyelerin sisteme numara kaydı yapmak için tek yapması gereken "AD SOYAD İLÇEADI" biçiminde SMS göndermek. Gönderilen SMS'ler sisteme yeni cep telefonu numarası kaydını anında gerçekleştirerek, geri dönüş sağlayacak.