Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez Anadolu  İmam Hatip Lisesini ziyaret edip, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. 

Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz ilk olarak Nevşehir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesini gezerek, Okul Müdürü Mustafa Kılınç’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in de yer aldığı ziyarette daha sonra, sınıfları tek tek gezen Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz, buradaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek, onlara çeşitli nasihatlerde bulundu.

İncelemelerin ardından, Okul Müdürüyle bir araya gelen Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada; “Nevşehir eğitim ve öğretim açısından son derece iyi bir konumda. Öğretmen açığımız yok. Sınıflarımız gayet ferah. İnşallah öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gayretleriyle başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi geçiririz. Bu vesileyle öğretmen ve öğrencilerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Okulü Müdürü ve Öğrencilerle görüşüp onlarla sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, burada yaptığı kısa konuşmasında; "Gördüğümüz kadarıyla Okulumuz da Çalışma ortamınız çok iyi durumda. İnşallah sıkıntısız bir eğitim dönemi geçiririz. İmam Hatip gençliği, Yeni Türkiye yolunda eğitimli, donanımlı ve birikimli bir şekilde emin adımlarla ilerliyor. "Gençler, geleceğimizdir." dedi.


Ziyaretten duyduğu memnunieyeti dile getiren Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Kılınç'ta; "Sayın Valimiz İlhami Aktaş,Sayın Vekilimiz Mustafa Açıkgöz ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir cuma namazında öğrencilerimizle birlikte idiler. Anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz "dedi.

Ziyaret sonrası Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.