Bu Ödül Hepimizin...

Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personeli tarafından kurulan Nevşehir Öğrenci Gençlik Derneği (NÖGED) ‘Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri’ töreninde “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” seçildi.

Kapadokya’nın oskarları olarak da bilinen ve FİB Ajans Organizasyon ve fibhaber.com tarafından düzenlenen Anadolu’nun en prestijli ödül töreni “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödül Töreni”nin bu yıl 7’incisi gerçekleştirildi.

Farklı kategorilerde verilen ödüller, seçici komite ve yapılan anketler sonucunda belirlendi. 2012 yılının spor, sanat, siyaset, iş dünyası, bürokrasi, ve medya alanlarında başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları alkışlamak ve çalışmalarından dolayı ödül alacak kişi ve kurumların taltif edilmesinin amaçlandığı programda yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Nevşehir Kapadokya Lykia Lodge Otelde düzenlenen törende bir konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde ‘1000 öğrenciye Bin Yemek’ kampanyası başlattıklarını belirterek bu kapsamda 2 bin 100 öğrenciye yemek, kırk öğrenciye her ay karşılıksız burs, sekiz öğrencinin yurt ücreti, iki öğrencinin öğrenim harcı ücreti ve elli öğrenci evine 50 TL tutarında gıda yardımında bulunduklarını kaydetti. Taşğın ayrıca 2012-2013 eğitim öğretim döneminde ‘Bir Öğrenci de Siz Okutun’ kampanyasıyla 2 bin 250 öğrenciye yemek bursu sağlandığının altını çizdi. Yrd. Doç. Dr. Taşğın, NÖGED’e katkılarından ötürü başta Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Ödülün final konuşmasını yapan Sayın Taşğın Ödül törenine gelen katılımcılardan büyük alkış topladı.