AK Parti Heyeti Nevşehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti ...

ÜNVER VE MİLLETVEKİLLERİNDEN TİCARET BORSASINA ZİYARET 

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan Aday Adayı Hasan Ünver ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti... 

Ziyarete AK Parti Heyetinde, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Ünver ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları yer aldı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaret ettikleri Nevşehir Ticaret Borsası’nda projelerini borsa Başkanı Salaş'a anlattı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile  getirerek Ak Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Ünver'e hizmet adına çıkılan bu zorlu süreçte başarılar  diledi.


Ak Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Ünver parti olarak seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek  projelerinden bahsetti.

Ünver,Ticaret Borsamız  hem Nevşehir  hem de Türkiye için büyük önem taşıyor. Ticaret Borsası’nın çiftçilere ve tarımın gelişmesine yönelik yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum dedi.

Ünver, İlimizin hizmet çıtasını yükseltecek projelerimizi, sivil toplum örgütleriyle halkımızla el ele vererek  hayata geçirmeyi arzu ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Yeni dönemde yapılması gereken çalışmalara ilişkin sohbetlerin yapıldığı ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası yönetim kurulu Başkanı Salaş, seçim sürecinde Hasan Ünver'e başarı dileklerinde bulundu..