AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanı Salaş, Biz Kozaklısı, Avanosu, Acıgölü, Derinkuyusu, Güşehiri, Hacıbektaşı, ve Ürgüpü ile geniş bir aileyiz. Bu bağlamda Nevşehir'in kalkınması ve gelişmesi için her konuda ortak fikirlere açık olduklarına ve hareket etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Başkan İbrahim Salaş, "Ülkemiz sıkıntılı bir süreç içinde, ancak istikrarımızı koruyarak ekonomik atılımlara, büyümeye ara vermeden devam ediyoruz. Bu noktada, iş alemi olarak yükümüz çok ağır. Bu vatan uğruna canını veren ve bu vatanın bölünmezliği için şehit olanların üzerimize yüklediği bu ağır yükü, birlik ve beraberlik içinde çalışarak ekonomimizi güçlendirerek devam ettirmek zorundayız. " dedi.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu'da, "Meslek Odaları, İş Dünyası ve Sivil Toplum örgütlerinin bulundukları il yada ilçe yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğini ifade ederek "Biz partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri olarak Sivil Toplum Örgütlerine büyük bir önem veriyoruz. İlimiz ve İlçemizin kalkınması ve gelişmesi anlamında hep birlikte bir eylem planı içerisinde yer almamız gerekmektedir. Bu nedenle hepimizin aynı sorumluluk içinde elimizi taşın altına koymamız ve ortak paydamız Nevşehir için uğraş vermemiz gerekiyor dedi."

Borsa Başkanı Salaş, daha sonra Başkan Kabukçuoğlu ve beraberindekiler ile bir süre görüştü.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.