Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, NTSO ev sahipliğinde kahvaltılı programda Nevşehirli sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi.

Bakan Varank'ın katılımı ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısı proğramına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve il protokolü ile çok sayıda Nevşehirli sanayici ve iş adamları katıldı.

Bakan Varank, Nevşehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında iş adamları ve sanayicilere hitap etti.

-Sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyor sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Güne maalesef acı bir haberle başladık. Yeni Zellanda'da bir ırkçı mülteci düşmanı terörist tarafından müslüman kardeşlerimize saldırısı sonucu camide ibadet esnasında 49 din kardeşimiz şehit olarak hayatını kaybetti. Hepsine Allahtan rahmet diliyorum.

Nevşehir'de yapılan sanayi ve teknoloji hizmetleri ve yatırımları hakkında bilgi veren Bakan Varank, Nevşehir-Acıgöl-Aksaray karayolu için sıcak asfalt ihalesininin bu yıl içerisinde yapılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı'nın projeleri benim projem, Bakanlığımızın projesi olarak bilinmesi istiyorum. Rasim Başkanımızın sonuna kadar yanındayız.

İşte Bakan Varank'ın konuşmaları:

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sektörel Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantımızı NTSO Nevsehir ev sahipliğinde, TC. Sanayi Bakanımız SnMustafa Varank’ın teşrifleriyle Nevşehirli sanayici ve iş insanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz.‬ ‪“31 Mart seçimleri; güçlü ekonomi, güçlü Türkiye ve beka seçimidir.” dedi.

Son bölümü basına kapalı olarak devam eden toplantı sonrası Bakan Varank, Nevşehir OSB'de fabrika ziyaretlerinde bulundu.