Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Başkanı ve Başkan Adayı Arif Parmaksız ve Meclis Başkan Adayı Seyit İnce bu süreçte bütün şehir olarak kenetlenerek bizlere büyük destek veren tüm Nevşehir İş dünyasına sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

Parmaksız, açıkcası BBP nin bu ziyaretini bir nezaket ziyareti olarak kabul ediyoruz. Nevşehir Birlik ve Beraberliği adına Siyasetin malzeme edilmemesi ve tarafsızlığı adına Nevşehir İş Dünyasının selameti ve kutuplaşmaması adına BBP nin her iki tarafıda ziyaret etmesi hem oldukça manidar hemde gayet demokratik bir hareket olarak değerlendiriyoruz. Bu haseple de Bir kez daha BBP heyetine teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.
BBP İl Başkanı Yavuz Uluer de biz bu toprakların birer evladıyız.Nevşehir in birlik ve dirliği adına yaşanacak tüm olumlu tablo şehrimiz menfaatlerinedir. Ticaret ve Sanayi Odamızın bu şehrin en büyük lokomotiflerinden birisi olduğunu biliyoruz.Nevşehir iş dünyamız çalışma emek ve gayretlerin sonucu elde ettikleri azmin başarılarıya dönüştürmeleriyle hepimizin gururu olmuşlardır. İnanıyoruz ki Nevşehir İş dünyası kendi liderini seçecek bilinç ve zekayada sahiplerdir.Biz BBP olarak Oda seçimlerinde defalarca söylediğimiz gibi tarafsız ve hiçbir zaman müdahil olmadık olmayacağız,her iki tarafa eşit mesafedeyiz bu bağlamda her iki grubuda ziyaret edip başarılar diledik bunun böyle bilinmesini istiyoruz dedi.