Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız’a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın,  Necdet Civelek, Avşar Mustafa Korkmaz, Mehmet Acer ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’ın  katıldığı ziyarette,  NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’ın TSE Yönetimi görevinde olduğu günden bu yana  Bims sektörüne önemli katkılarda bulunduğunu belirten  Dernek Başkanı Yılmaz Özaltın,  Parmaksız’a sektöre verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da,  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Bims sektörün önünü açacak  her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye   hazır olduğunu belirterek, “ Nevşehir’e  kurulması  planlanan  Pomza Araştırmalar Merkezi ile ilgili olarak Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası olarak her türlü araştırma ve alt yapı çalışmalarını üstlendik.  Bu konuda   TOBB Bünyesinde bulunan  TEPAV (Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı) na bir rapor hazırlatılarak Nevşehir Valiliği’ne sunuldu. Bu  kapsamlı rapor  araştırma geliştirme merkezi kurma çalışmalarına önemli ölçüde ışık tutacaktır.  Odamız  Valilik bünyesinde yürütülen çalışmaları da yakından takip etmektedir. Araştırma Merkezi’nin kurulması için NTSO üzerine düşen her türlü çalışmaya ve katkıya hazırdır.” Şeklinde konuştu.