Yaklaşan Nevşehir Ticaret Borsası seçimleri öncesinde Mevcut Borsa Başkanı Tuncer Gök ve ekibinin  vitrin isimlerinin şirketlerinin üyelikleri düşürüldü

Yapılan itiraz sonucu Tuncer Gök ekibinde olan 19 şirket gerekli yasal özellikleri taşımadığı için İl Seçim Kurulu tarafından Borsa üyeliğinden düşürüldü.

 

Üyeliği düşen ve Borsa seçimlerinde oy kullanamayacak olan şirketleri n sahipleri arasında Bekir Paslanmaz, İbrahim Salaş,Yakup Zağlanmış gibi isimler bulunuyor

 

Yaklaşan borsa seçimleri çerçevesinde oy kullanacak şirketlerden bazılarına yapılan itirazı değerlendiren İl Seçim Kurulu hakimliği verdiği karar ile Borsa’da üye görünen 19 şirket ve şahsın üyeliklerini düşürdü. Bu şirket ve isimler 29 Mayıs Çarşamba günü yapılacak seçimlerde oy kullanamayacaklar.

Bu 19 ismin Tuncer Gök’ü destekleyen ekipten olması manidar bulundu. Bu durumda daha önce 297 olan oy kullanacak üye sayısı  278’e düştü.

Yapılan itiraz sonrasında İl Seçim Kurulu tarafından üyelikleri  düşürülen ve  29 Mayıs’ta oy kullanamayacak şirket ve isimler söyle :

1-     Salpar Petrol

2-     Azimkarlar Nakliyat ve Ticaret Sanayi Ltd Şti

3-     İbrahim Salaş

4-     Bekir Bulmuş

5-     Yeni Kadıoğlu Ltd  Sti

6-     Fevzi Kadıoğlu

7-     Fazıl Bulmuş

8-     Ödemiş Ltd Şti

9-     BE-Pa  Ltd  Şti

10-  Paslanmaz Petrol Ltd Ştei

11-  Gençler Otomotiv Ltd Ştei

12-  Paslanmaz Sigorta Ltd Şti

13-  Bekir Paslanmaz

14-  Halil Elaçmaz……

15-  Akgül  Pazarlama

16-  Zağlanmış Gıda  Ltd Sti

17-  Hak-Pa  Gıda Ltd

18-   Zirve  Akaryakıt  Ltd  S ti

19-  Öz can Dilek  Ltd Market