Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi, yaptığı açıklamada,Nevşehir  Ticaret Borsası seçimlerinin 29 Mayıs 2013 Çarşmaba Günü yapılacağını belirtti. Oy kullanma işleminin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ereceğini ifade eden Çelebi,Bizi destekleyen ve oy verecek Üyelerimiz Beyaz renkteki oy pusulası ile bu kutsal Değişime imzasını atacaktır “ Tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz” dedi.... 
 
YÜZDE 70 DESTEK VAR ...

Üyelerin büyük çoğunluğunun desteği ile Çarşamba günkü seçimlerden başarıyla çıkacaklarını vurgulayan Çelebi, “Borsa Üyelerimizin desteği ile NTSO ile başlayan sürecin Ticaret Borsasıyla noktalanacağını Borsamıza kayıtlı üyelerimizin yüzde 70’inin desteğini arkamızda hissederek seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz dedi.

Allahın izni ve Borsa üyelerimizin desteği ile seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Bize oy veren üyelerimizin hepsi Borsamıza kayıtlı tüccar ve esnaflardır. Neyin ne olacağını bizden iyi bilenlerdir.Nevşehir Borsa Üyelerimizin hak ettiği hizmetlerle Borsanın neler yapacağını güçlü ekibimizle birlikte göstereceğiz diye konuştu.

Borsa Başkan Adayı Mustafa Çelebi Nevşehir Ticaret Borsası’nda artık değişimin zamanı geldi” dedi.

“Bugüne kadar Ticaret Borsası’nda ciddi bir karşı duruş sergilenmediği için muhalif ses çıkmadı. Ancak üyeler artık değişim istiyor” dedi.
ŞEFFAFLIK GELMELİ
Nevşehir Ticaret Borsası’nın bu zamana kadar Borsa Üyelerimiz için gerekli yeterli bir faaliyette bulunmadığının altını çizen Çelebi, “ Önce iş ortaya konulmalı. Borsa’ya şeffaflık gelmeli” dedi.


KAZANMA ŞANSI YÜZDE 99.9

Çelebi,ŞAhsım ve ekip arkadaşlarım olarak NTSO 'da olduğu gibi Ticaret Borsası’nda da siyasetinin ‘s’nin asla yer almayacağını açıkladı. Herhangi bir cemaatin siyasi partinin ya da zümrenin uzantısı olmadıklarını vurgulayan Mustafa Çelebi, normal rekabet şartları dahilinde gözlemlediğimiz kadarıyla seçimleri kazanma şanslarını yüzde 99.9 olarak gördüğünü belirtti.  

Seçimlerin Nevşehirimize ve Borsamız üyelerine hayırlar getirmesini diledikleri ifade eden Ticaret Borsası Başkan Adayı Çelebi, “Bu seçimlerin galibi de NEVŞEHİR olacaktır” dedi. Seçim çalışmalarında ziyaret ettikleri Ticaret Borsamız üyelerimizin bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve destek bu seçimler için bizleri dahada umutlandırıyor dedi...
 
“İYİ VE KÖTÜ GÜNDE ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi ; -Biz, iyi günde de kötü günde de Borsamız Tüccar ve esnaflarımızla her zaman bir aradayız. Bizim için en büyük esnaf da esnaftır, en küçük esnaf da esnaftır. Kapımız günün 12 saati açık, telefonlarımız 24 saat açıktır. Bize işi düştüğü zaman eğer yapılacak bir işse, maddi veya manevi elimizden geldiği kadar hiçbir zaman görevden kaçmadık, bundan sonda Allah nasip ederse yine o görevden kaçmayız. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamız başta olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla iyi bir ilişki içerisnde olup bu ikili ilişkileri Borsamız üyelerimizin menfaatleri için kullanacaklarını belirtti.
Biz bu yola çıkarken üyelerimizin yüzde 70’inin desteğini arkamızda hissetmesek biz bu göreve talip olmayız. İl dışındaki üyelerimiz beni aradılar, uçakla Nevşehir'e gelip oylarını kullanacaklarını söylediler.  Bu bir güvendir. Buradaki tüm üyelerimizden de bu desteği bekliyorum. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.
 
“OY PUSULAMIZIN RENGİ BEYAZ”
Çelebi, oy kullanmaya gelen üyelerin kimliklerini de üzerlerinde bulundurmaları gerektiğini hatırlatarak: “Bizim oy pusulamızın rengi BEYAZ.... Bize oy vermek isteyen üyelerimiz Beyaz renkli oy pusulasını zarfa koyup oylarını kullanabilirler. Bu vesile ile bu seçimin ilimiz için, üyelerimiz için ve bizim için hayırlara vesile olmasını Yücel Allah’tan dilerim.” diye konuştu.