Süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren İçim, tüketicileri için yepyeni bir yarışma başlattı. İçim Rahat laktozsuz süt ile hafifliği en iyi anlatan fotoğrafı çekerek, sosyal medya üzerinden paylaşan 5 şanslı çift, 2 günlük Kapadokya seyahati kazanacak. Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy’un da eşlik edeceği seyahatte, katılımcıları keyifli bir program bekliyor.

İçim, sosyal medya üzerinden başlattığı yeni yarışma kapsamında İçim Rahat laktozsuz süt ile çekilmiş, hafifliği en iyi anlatan fotoğraflarını Instagram hesaplarından “içimrahat” hashtagi ile paylaşan 5 şanslı çifti, Kapadokya seyahatine götürecek. Seyahat sırasında düzenlenecek özel etkinliklerde katılımcılara, ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy eşlik edecek.
icim-rahat-burcu-esmersoy-kapadokya-gidahatti
31 Ağustos – 21 Eylül 2016 tarihleri süresince Instagram üzerinden ürün logosu görünecek şekilde yapılan paylaşımlar arasından Milli Piyango İdaresi’ne belirtilen jüri tarafından yapılacak seçim ile 5 fotoğraf belirlenecek. 23 Eylül 2016 tarihinde düzenlenecek seçimin sonuçları ise İçim’in Instagram hesabı üzerinden duyurulacak.

Yarışma sonucunda belirlenen 5 şanslı çift, 7 – 9 Ekim 2016 tarihleri arasında doğal ve tarihi dokusuyla dünyaca ünlü olan Kapadokya’da keyifli 2 gün geçirecek. Burcu Esmersoy ile birlikte, en popüler sıcak hava balonu rotalarından biri olan Kapadokya’da eşsiz bir balon turuna katılma fırsatı elde edecek katılımcıları eğlenceli bir program bekliyor.

İçim Rahat laktozsuz süt ile gün boyu hafif hissedin!

Süt içmeyi seven ancak sonrasında yarattığı sindirim şikâyetlerinden rahatsız olanlara İçim Rahat, kolay sindirimi sayesinde hafif bir gün sunuyor. İçim’in taptaze, besleyici ve lezzetli süt ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek raflara sunduğu İçim Rahat, şişkinlik yaşamadan sütün tüm faydalarından yararlanmak ve hafif beslenmek isteyenler tarafından kolayca tüketilebiliyor.

İçerdiği protein, kalsiyum ve vitaminler bakımından diğer sade sütlerle aynı olan İçim Rahat, laktoz sindirilememesi sebebiyle yaşanan şikâyetlerin yanı sıra; diyeti sırasında şişkinlik hissetmek istemeyenler, hafif ve sağlıklı beslenmeyi önemseyenler, hamileler ve emziren anneler tarafından da tercih ediliyor.
icim-rahat-logo-gidahatti
Yarım ve bir litrelik UHT ambalajlarda tüketiciye sunulan İçim Rahat laktozsuz süt tazelik, hijyen, lezzet ve yüksek besin değeri özellikleriyle de öne çıkıyor.
Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim, 2015 itibariyle süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak ve krema olmak üzere 10 ana kategoride 117 ayrı ürün çeşidi ile en çok bilinen ve sevilen markalar arasında ilk 3’te yer alıyor.