Türkiye’nin çeşitli illerinde Turizm iş kolunda yiyecek içecek alanında  hizmet veren Cadde Mangal Ankara’dan sonra şimdi de Nevşehir’de açıldı.

Kahvaltı, Pizzalar, İçecekler, Tatlılar Cadde Mangal keyfi ile şimdi Nevşehir halkıyla buluşuyor. Pideler, Zengin Izgara çeşitleri ve yanında içli köfte, salata, ezme,yoğurtlu mantar, fırın soğan, patlıcan salata, haydari, cücük soğan, özel yağlı peynir ikramlarıyla eşsiz lezzet mekanı "Cadde Mangal" yepyeni konseptiyle sizleri bekliyor. 

Gelmeden, görmeden, tadmadan karar vermeyin!

Nevşehir’e yeni bir tat, yeni bir konsept getiren Cadde Mangal yılların tecrübesini hem fiyat olarak hem de lezzet olarak değerli Nevşehirlilere sunmayı ilke haline getirerek, Cadde Mangalın ünlü Şeflerinden olan Mustafa Usta’nın Marifetli ellerinden çıkan lezzetlerini sizlere sunmaktan onur duyuyor...

Aynı çatı altında Elite Punch Cafe Bistro alanında da hizmet sunan Cadde Mangal’da Tatlı’dan Pastaya, Kurabiyeden Özel Sütlü tatlılara kadar birçok ürünün yanında Özel Organizasyonlar içinde bütün faaliyetlerinizi burada yapabileceksiniz. Özel toplantı ve yemekli organizasyonlarınız için salon aramanıza gerek kalmayacak.

Sizleri de Restaurantımızda ağırlamaktan kıvanç duyacağız.

Sizde Cadde Mangal ve Punc Elite Cafe Bistro’dan rezervasyon yaptırmak için 0384 311 30 30 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Adres: Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No: 19 Nevşehir MERKEZ / Nevşehir

"Kapadokya Cadde Mangal" 

Bizimle İletişim Kurun!


Müşterilerimizin görüşleri, işimizin can damarıdır. Gerek olumlu, gerek olumsuz tüm görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Müşterilerimizin tüm gönderilerini yanıtlıyor ve sizden en kısa sürede haber almayı umuyoruz!

Adres: Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No: 19 Nevşehir
ALO PAKET Telefon: 0384 311 30 30 / 0384 311 24 24
GSM:0532 779 97 48

Düğün, nişan, Doğum günü gibi özel günlerinizde Pasta siparişi alınır.

Cadde mangal olarak, kurulduğumuz  yıldan bu yana beklentilerinize yanıt veriyoruz. Hedefimiz, sizlere harika bir müşteri deneyimi ve olağanüstü değere sahip hizmetler sunmaktır. cadde mangal uzun bir yılı aşkın deneyimi ile beklediğinizden de fazlasını ortaya koymak için üstün çaba sarf ediyor Müşterilerimizi seviyor, görüş ve önerilerine değer veriyoruz. Memnun olduğunuz ve geliştirmemiz gerektiğini düşündüğünüz noktaları iletmek üzere sayfamızı ziyaret edin. www.kapadokyacaddemangal.com