"Borsa Başkan adayı Mustafa Çelebi tescil borsası olmayacağız..."

Bir taraftan Üretici ve Tüccar üyelerimizi ziyaret ederek onlara projelerimizi anlatıyor onların fikir ve görüşlerini alıyor bir taraftanda odamız üyeleriyle İstişare toplantıları yaparak seçimlere hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz dedi.Kesinlikle Tescil Borsası olmayacağız diyen Başkan adayı Çelebi güzel bir hava yakaladık sorunları ve çözümü 
biliyoruz Güçlü Bir Borsa için kaybedilecek zamanımız yok dedi...


Çelebi: Ar-Ge’ye Önem Vereceğiz

Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi, Un Fabrikalarımızın işlevliğini artırmak kalite ve verim artırıcı çalışmalara destek olacak yeni tahıl analiz cihazları alacaklarını belirterek, "Yapılan bu analizlerle Ar-Ge'ye yönelik çalışmalarımız artacak" dedi.

“Güçlü Borsa:Verimli ve Kaliteli Üretim + Geniş Pazarlama ve Güvenilir Sonuç : KAZANÇ”

Mali yapıyı ve gelir gider dengesini düzelterek , “Nevşehir Ticaret Borsası’nın hedeflerini büyüteceğiz diyen Çelebi;

" Üyelerimize dış pazarlara açılma konusunda teknik ve mali destek sağlayacağız. Gerekli kriterleri sağlayıp TOBB'un sağladığı milli eğitim yardımı ve sosyal yardımlarını alıp üyelerine ve ihtiyaç sahiplerine vereceğiz dedi.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi ;"Borsamızın değerli üyeleri ekibimizi layık görüp bizleri göreve getirmesi halinde tüm üyelerin söz sahibi olduğu, katılımcı bir borsa yönetimi oluşturmak arzusundayız. Tüm meslek grupları ile ilimiz ve ilçelerimizdeki üyelerimizin yönetimde söz sahibi olacaktır. Amacımız daha güçlü, daha modern bir ticaret borsasıdır. “dedi.

 

Vizyonumuzu Belirledik…

Daha Güçlü Bir Borsa İçin;

Vizyonumuz; Bölgemizin tarımsal, ticari ve sosyal hayatına katkı yaparak yön vererek, bölge insanımızın birlikte hareket etme kültürü ile daha iyi ekonomik ve sosyal koşullarda yaşamaları için çalışmalar yapan çağdaş, lider, yenilikçi bir kurum olmak.

Dünyadaki gelişme ve değişimleri yakından takip ederek, güçlü tarımsal politikalar oluşturmak.

Bölgemizin cazibe merkezi olması için yapılacak her türlü girişime öncülük etmek, yapılan çalışmalara katkı sağlamak.

Avrupa Birliği sürecinde, üyelerimize, yeni gelişmelerin tanıtımını gerçekleştirip, Nevşehir tarımını, Nevşehir Ticaret Borsası'nı ve tüm üyelerini AB'ye hazırlayarak, global yönetim anlayışı içerisinde dünya borsalarına entegre olmak.

Üyelerinin, çalışanlarının ve paydaş kurum ve kuruluşlarının gelişimine katkıda bulunmak için tarım sektörüne uygun projeler hazırlayarak sonuçlarını yaygınlaştıran, böylece sosyal sorumluluk bilincine ulaştıran bir borsa kavramına ülke genelinde öncülük etmek.