Blokbims; Ekstra ısı yalıtımı gerektirmeyen yeni bir ürününü piyasaya sundu...
Değişime Hazır mısınız?

Şimdi sektörde alışkanlıkları değiştirme zamanı. BlokBims’in yeni Klima Blok serisiyle TÜRKİYE inşaat sektöründe yeni bir boyut açarak EKSTRA ISI YALITIMINI KALDIRIYORUZ.

Bimsblok sektörünün öncü kuruluşu BLOKBİMS, uzun suredir AR-GE çalışmaları neticesinde ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağı Klima Blok Serisi ürünlerini piyasaya sundu.

Enerjide dışa bağımlı olan ülkemiz de dışardan ithal ettiğimiz enerjinin yüzde 30 unu binalarda ısınma veya soğutma amaçlı kullanılmaktadır. Bunun bilincinde olan firmamız AR GE çalışmalarına hız kesmeden devam ederek yeni izolasyon değerleri yüksek ürünler çıkararak inşaat sektörünün hizmetine sunmuştur. % 100 saf pomza dan imal ettiğimiz yeni Klima Blok Serisi ürünlerimize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafın dan yetkilendirilmiş, İnşaat Teknik Bilimsel Araştırma Kurumu tarafından aldığımız ULUSAL TEKNİK ONAY belgelisi ile ürünlerimiz, 1., 2.ve 3. Isı bölgelerin de yani ; Başta Nevşehir, Kırşehir, Aksaray gibi çevre iller olmak üzere Akdeniz bölgesi, Ege Bölgesi, Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesin de ekstra ısı yalıtımı yapmadan yani mantolama dan tek başına kullanıla bilinecek değerleri yakaladık.

Böylece duvarlarımız da doğal bir yalıtım yaparak, binalarımızın mevsimsel etkilerden kurtularak kışın daha sıcak, yazın ise daha serin olmasını sağladık. Ekstra maliyetleri ortadan kaldırdık. A1 sınıfı yanmazlığı ile yangın etkenini ortadan kaldırdık. Daha doğal ve çevreye saygılı olduk.

Yeni Ulusal Teknik Onay Belgeli ve Patentli Klima bloklarımızın önce Nevşehir’e sonrada ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.

Musa ERTAŞ

BLOKBİMS A.Ş. YÖN. KRL. BŞK.